Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06 13:14 - Аргументацията, че победа на Хитлер е по-лоша от победа на Сталин
Автор: belezhki1 Категория: Други   
Прочетен: 43 Коментари: 0 Гласове:
-1  Да си представим, че Хитлер беше победил 31.05.2020, 22:36 Георгий Зотов 235100   4 коментараСвят

/Поглед.инфо/ Добре. През последните години в тези спорове бяха пречупени толкова много копия, че е страшно дори да се стои до такива дискусии в Интернет, да не говорим за участието.

Е, добре.

Нека си представим за момент. На Хитлер му провървява и побеждава Сталин.

В днешно време много хора в Европа и бившия СССР разсъждават с умен поглед - трябва да се постави знак за равенство между тези два режима (Сталин е бил дори по-лош от фюрера), а в Европа една тирания е заменена с друга, без разлика.

Вярно ли?

Сега ще разберем. Преди впускането във въображението искам деликатно да предупредя: аз съм също толкова сталинист, колкото вие сте английската кралица. Прадядо ми при Сталин е заточен в Сибир, а пра-чичо ми получава „10 години без право на кореспонденция“ (четете - екзекуция).

Но това е скучна лирика. Нека започнем броенето.

Така - Хитлер е спечелил.

По време на Холокоста загиват 60 процента от европейските евреи, тоест 6 милиона души.

Следователно, оцелелите евреи са изгорени в крематориуми, до един - още 4 милиона.

По същия начин нацистите изпращат циганите в газовите камери (четвърт от общата им численост загива при Хитлер) - милион и половина. Подобна съдба сполетява и членовете на ЛГБТ движението, които сега са популярни на Запад.

Извинете, не знаехте ли?

А трябва.

Гейовете в Третия Райх също са затворени в лагери (носят розов триъгълник, пришит за „робата“) - от 15 хиляди души, са избити 9000. Зад бодлива тел ги очакват сектантите-свидетели на Йехова, а също феновете на есперантото - те също не се харесват на Хитлер.

 

Съветските военнопленници се унищожават без изключение, тъй като те вече не са необходими (и без това от тях са избити 3 милиона). Всички оцелели болни и инвалиди, психично болни в европейските клиники са напълно елиминирани (милион от тях също загиват през 1942-1945 г.).

Има един такъв специален план Т-4, според който тези хора са систематично убивани чрез инжектиране на отрова (особено децата с увреждания), морени от глад и задушавани с газ. Който не може да работи, не е изгоден и е икономически неефективен за великия Райх.

Поляците днес може би са най-настроени против Русия: те страдат публично, че „една тирания замени друга“.

Добре, нека се зарадват - Хитлер печели.

А нататък?

Според официалната нацистка расова доктрина поляците се считат за „унтерменш“ (подчовеци), не им е позволено да се возят с германците в едни и същи трамваи и се определят като по-ниската раса.

През 1943 г., след тежките загуби на нацистите на Източния фронт, дори от руснаци и украинци (както и от индийци, босненци и араби) започват набързо да формират легиони и дивизии на СС, но поляци не са приемани - кръвта им не е добра, имат намерение да ги морят и след това, без край.

Според плана “Ост”, като част от операция “Таненберг”, 20 000 полски интелектуалци, учени, актьори и политици са унищожени, а нацистките нашественици избиват 6 милиона 200 хиляди полски граждани - 20% от населението, и това е само за злощастните 5 години.

 

Ако Хитлер беше продължил да управлява Европа, щеше да е лесно да се изчисли, че след 25 години полската нация изобщо нямаше да съществува. И разбира се, нямаше да има държава на име Полска народна република с неин език, химн и знаме, СССР нямаше да даде на новата държава за вечно владение Померания, Източна Прусия и Силезия.

Просто щеше да има стандартно германско генерал-губернаторство, напълно изчистено от поляци.

Украйна като държава, разбира се, също нямаше да я има.

В Райхскомисариат Украйна германците щяха да контролират всичко.

Степан Бандера два пъти се обръща към Берлин с молба за създаване на украинска държава, германците го гонят открито - юли 1941 г. го затварят в концлагер до 1944 г.. Дори преди краха на Райха Хитлер не е съгласен за създаване на независима Украйна.

Нацистите пускат Бандера от бараките само защото имат интерес УПА да се бори с настъпващата съветска армия. В противен случай щяха да го пречукат в Заксенхаузен, както другия лидер на украинските националисти - Олег Олжич. Ако бяха спечелили, нацистите лесно биха ликвидирали и ОУН, и УПА - те вече не се нуждаят от тях. А тези, които ги подкрепят, щяха бъдат изгорени в селата със семействата си.

Немците знаят как.

„Гигантската източна страна неизбежно е обречена на смърт. Всички предпоставки вече са узрели за това. Краят на еврейското господство в Русия ще бъде и краят на самата Русия като държава “, пише Адолф Хитлер в “Моята Борба”.

 

„180 милиона души, смесица от раси и народи, чиито имена са непроизносими и чиято физическа природа е такава, че единственото нещо, което можете да направите с тях, е да ги застреляте без никакво съжаление или милост”, Хайнрих Химлер го повтаря на 13 юли 1941 г. в град Щецин.

Според плана “Ост” едва 14 милиона славяни трябва да останат в земите на СССР, предназначени за немски колонисти.

Смята се, че „расово нежелани местни жители“ ще бъдат изпратени в Западен Сибир. 5-6 милиона евреи, разположени в източните райони, са обект на ликвидация още преди началото на дейностите по преселване. В съответствие с плана, около 65% от украинците трябва да бъдат транспортирани близо до вечните ледове.

Предвиждаше се същото с белорусите: 75% да бъдат изселени, а 25% „да се подложат на германизация“. Подобно е положението и с руснаците, въпреки че някои фигури, като д-р Волфганг Абел, искат напълно да унищожат руснаците. Но им възразяват по-икономически насочените чиновници в Райха, че 25 процента трябва да останат, защото как иначе расата господари ще живее без роби?

Планът “Ост” е спрян чисто и просто, защото през 1943 г. германците започват да губят войната: следователно, те спешно се нуждаят от пушечно месо.

 

Какво остава накрая?

Значи няма Полша, няма Украйна, няма Беларус, няма Чехия като държава, няма Австрия, няма Израел и - да- няма горди балтийски държави - германците не мислят да връщат независимостта им дори под формата на републики, както в СССР.

Газовите камери в лагерите продължават да действат, още унищожават милиони "долни" народи, сбъркани гейове и психично болни. Сапунът щеше да е правен от човешка мазнина за икономиката на Райха, пощенските картички да се печатат върху човешката кожа, матраците да се пълнят с косите на затворници.

Изглежда, че рано или късно Швейцария и Швеция щяха да бъдат окупирани, Хитлер го планира.

Щеше ли Великобритания да се задържи?

Разбира се, че не.

На Източния фронт 4 милиона войници на Вермахта губят живота си, 5 милиона са тежко ранени, а 2,5 милиона са хванати в плен.

Щракваме върху калкулатора, оказва се 11,5 милиона военни. Стоварете тази въоръжена до зъби армия край Лондон, след това до Съединените щати - довиждане.

През 5-те години на войната Адолф Хитлер избива 37 милиона души. Тя трябваше да бъде спряна на всяка цена. Ние трябваше да платим основната цена.

Само човек без представа за реалността може да постави знак за равенство.

Все пак в последно време това е нормално.

Превод: В. Сергеев
Гласувай:
0
1Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: belezhki1
Категория: Други
Прочетен: 27182
Постинги: 72
Коментари: 22
Гласове: 18
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31